INICI
BIOGRAFIA
LA PRESÓ
AJUDA´M

He obert aquest espai perquè em puguis ajudar a fer-me una mica més digna la meva estança a la presó. Et demano una petita ajuda, 5 euros són suficients per poder comprar productes d'higiene personal i menjar a la presó. T'estaré immensament agraït que valoris fer-me una petita aportació que m'alleujarà a mi i a la meva família el temps que hauré d'estar injustament privat de llibertat. Moltes gràcies !!!










Passeig per Collserola

Com tots i totes ja sabeu, des de fa uns quants mesos que no passejava pels boscos de Collserola. Avui, amb Marta Ponsa hem anat a fer un tomb amb les dues gosses que tenim, Dolça i Noah. Hem fet els camins que queden més propers a la zona del Club de Golf i he quedat bocabadat en veure la gran quantitat d'arbres caiguts, en un estat lamentable i piles de restes de branques per arreu. Vull suposar que són dels efectes de la tempesta de fort vent que varem patir fa uns anys, penso que va ser pel 2009. El sotabosc està en un estat lamentable, amb un risc i un greu perill d'incendi, de forma que si allà crema, aquesta part i fins on cremi, el osc quedarà com una bola de billar, en aquest cas, la negra. 

Apart, també he vist com els desaprensius deixen per arreu les runes de les obres il·legals que es fan els vilatans amb "empreses fantasmes" de reformes. Sí home, aquelles que són de gent que en saben molt de fer de "paleta" però pel fet de cobrar en negre, (com aquells del carrer Gènova, de Madrid) no poden anar amb la runa a les deixalleries i el millor és escampar pel bosc les restes de sales de bany, cuines i altres cambres reformades de les cases. Així doncs, l'espectacle és realment dantesc. He quedat glaçat al veure tota aquesta gran quantitat de merda, perdó, de deixalles, de runa, de sacs, de tot i més i de la gran quantitat de fusta preparada per fer unes quantes tones de vedelles a les millors brases.

Quan a les runes i altres deixalles, canonades de ferro, d'asbest, vidres, restes de portes, plats de dutxa i banyeres fetes miques, el que més m'ha sorprès és que els molt ximples, han carretejat els sacs fins a llocs on tan sols si arriba a peu. Per tant, haig de pensar que a més són uns animals! Quina llàstima de bosc i de serralada. I molt més en una ciutat on les qüestions ecologistes estan sempre en primera línia. 

Penso que caldria posar controls en aquests afers i sobretot en aquestes obres i reparacions que es fan a moltes cases, en les que només passejant s'observa on les estan fent i actuar de forma seriosa i contundent, amb fortes sancions per ambos parts, per qui els ha contractat i per qui les fa. I sobretot en una ciutat en la que ara mateix l'alcaldessa i altres membres del consistori estan a Àmsterdam, aprenent com es fa una Smart City. No cal anar més enllà d'on som. Primer cal resoldre aquests aspectes d'incivisme i quan siguem una ciutat normal, anar cap a fer la ciutat molt millor, més moderna i futurista. Però no vulguem aparentar el que no som mentre hi hagi qui tira pel dret i fa el que li sembla.