INICI
BIOGRAFIA
LA PRESÓ
AJUDA´M

He obert aquest espai perquè em puguis ajudar a fer-me una mica més digna la meva estança a la presó. Et demano una petita ajuda, 5 euros són suficients per poder comprar productes d'higiene personal i menjar a la presó. T'estaré immensament agraït que valoris fer-me una petita aportació que m'alleujarà a mi i a la meva família el temps que hauré d'estar injustament privat de llibertat. Moltes gràcies !!!










El blog de suport a Quintana recapta 275 euros per a la seva estada a la presó


L'entorn familiar i d'amistats de Miquel Quintana, empresonat a Saragossa per un delicte de tràfic d'haixix, ha recaptat 275 euros per ajudar-lo a comprar menjar i productes d'higiene personal mentre està reclos. Fa uns mesos, el seu cercle més proper va impulsar un blog on es poden fer donatius per ajudar el santcugatenc 'a tenir una vida més digna' mentre compleix la sentència.

L'entorn de Quintana, que està de permís fins el dilluns de la setmana vinent, ha recaptat 275 euros a través del blog Llibertatmq.blogspot.com, obert des de l'estiu de l'any passat. La iniciativa té l'objectiu de recaptar fons per aconseguir utensilis que li facin la vida més fàcil mentre dura la seva condemna, tal com ha explicat un dels impulsors del blog, Rubèn Novoa.


Recordeu que podeu fer els vostres donatius aquí: